Cadillac va lansa noi modele pentru seria V Blackwing

Noile modele CT4-V Blackwing si CT5-V Blackwing sunt cele mai rapide din seria V. Conform companiei, CT5-V Blackwing este cel mai puternic Cadillac al producatorului american, si cu toate acestea, multe suprize vor mai urma in viitorul apropiat. Tony Roma, Inginerul sef Cadillac, a declarat intr-un interviu ca marca pregateste multe suprize, insa a fost rezervat in divulgarea detaliilor, subliniind ca exista cu adevarat o expansiune a seriei V. 

„Veti vedea mai multe despre asta în viitor. Vom face mai multe serii V. Este important pentru marca noastra si o veti vedea pe alte produse”, a declarat inginerul sef in raportul GM Authority.

Referitor la denumirea noii generatii, producatorul auto reaminteste publicului ca emblema Blackwing este destinata doar modelelor din seria V de top. Pe langa acestea, Cadillac a anuntat ca va lansa noi modele, printre care si un Escalade Blackwing. Conceptul unui astfel de vehicul este binecunoscut. Anul trecut, Dave Schiavone, managerul de produs al companiei, a sugerat ca exista o cerere pentru un model Escalade-V mai puternic. Compania nu a garantat sosirea acestuia, deci pentru moment, nu sunt se cunosc prea multe detalii. Cu toate acestea, se zvoneste ca un Escalade-V ar avea un motor V8 supraalimnetat de 6.2 litri, preluat de la versiunea CT5-V Blackwing, care degaja 668 CP si 659 Nm. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>