Bugatti Chiron Sport a fost pus față în față cu un avion de luptă Rafale

Producătorul francez a aliniat la start un Chiron Sport Les Legendes și un avion militar marca Dassault Rafale, însă acest lucru nu vine ca o premieră, deoarece nu este prima dată când un Bugatti se întrece cu un avion de luptă. De asemenea, Veyron, predecesorul lui Chiron, a avut o întâlnire cu un avion de luptă în 2007, în cadrul episodului 3 al sezonului 10 din emisiunea Top Gear.

Denumirea „Les Légendes du Ciel” a fost intenția producătorului de a onora aviația, cât și de a stima legendele din segmentul motorsport al companiei. Acum, Bugatti pune față în față noua generație Chiron Sport cu cea mai modernă și elegantă versiune Rafale din gama avioanelor de luptă a marinei franceze. 

În ceea ce privește specificațiile tehnice, supercarul în versiunea Super Sport 300+ dispune de 1.500 cai putere și poate atinge viteza maximă de 500 de km/h, în timp ce sistemul de motorizare echipat pe Rafale oferă avionului de luptă echivalentul a 5.757 CP, permițându-i să atingă o viteză maximă de 2.000 de km/h.

Potrivit presei internaționale, producția ediției speciale este limitată la doar 20 de exemplare și fiecare poate fi achiziționată începând de la 2.88 milioane de euro.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>