Bugatti ar putea lansa pe 31 mai La Voiture Noire în versiune finală

La scurt timp după dezvăluirea modelului în 2019 la Salonul Auto de la Geneva, producătorul a recunoscut că modelul nu era altceva decât o carcasă de finisaj echipată cu un motor electric și un acumulator. La vremea respectivă, purtătorul de cuvânt al companiei a declarat presei că va dura cel puțin doi ani ca mașina să fie livrată proprietarului său de drept.

Potrivit Motor1.com, mașina a fost surprinsă în timpul testelor pe lângă fabrica Bugatti din Molsheim, spre sfârșitul lui aprilie. Se pare că premiera mondială a mult așteptatului vehicul va avea loc la sfârșitul acestei luni, potrivit unei imagini publicate pe Instagram care dezvăluie supercarul într-o carte poștală digitală. Mai mult decât atât, seria se încheie cu următorul mesaj: „Ne vedem pe 31 mai 2021”. 

La Voiture Noir a fost gândită ca un omagiu adus modelului Jean Bugatti Type 57 SC Atlantic, pierdut în timpul celui de-al doilea război mondial. Noua versiune vine într-un corp realizat complet din fibră de carbon și la bază are aceeași arhitectură ca Bugatti Chiron. 

Supercarul reprezintă ideea companiei de a readuce modelul Atlantic de la sfârșitul anilor 2000, a declarat pentru publicația americană Achim Anscheidt, directorul de design al companiei, în timpul spectacolului de la Geneva din 2019.

Din câte se știe până în acest moment, Le Voiture Noir este cea mai scumpă mașină a companiei, având un preț estimat la 11 milioane de euro fără taxe. Încă de la mai bine de trei ani după debutul mondial, identitatea misteriosului proprietar rămâne încă necunoscută. Unele informații vehiculate au susținut că mașina aparține lui Cristiano Ronaldo, însă aceste zvonuri nu au fost confirmate.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>