BP Pulse aloca 2 milioane de lire sterline pentru actualizarea infrastructurii EV din Marea Britanie

Furnizorul de incarcatoare electrice si-a facut cunoscuta intentia de a oferi ajutor autoritatilor locale in ceea ce priveste actualizarea infrastructurii EV, pentru a imbunatati fiabilitatea retelei. 

Compania, cunoscuta anterior sub numele de BP Chargemaster, a investit deja peste 400.000 de lire sterline in modernizarea a peste 50 de incarcatoare, instalate de catre autoritatile locale in urma cu 10 ani, cu finantare guvernamentala. 

Potrivit companiei, actualizarile permit acesteia sa ofere „suport operational mai eficient si intretinere continua a retelei”, astfel ca alte 700.000 de lire sterline urmeaza sa fie investite in modernizarea a 300 de unitati din intreaga tara, ca parte a unui fond global de 2 milioane de lire sterline alocat de aceasta. 

BP Pulse este una dintre marile firme producatoare de energie care au in plan imbunatatirea retelei EV din Marea Britanie. Conform Autocar, luna trecuta, gigantul energetic Shell a promis o extindere considerabila a retelei sale, cu scopul de a ajunge la 500.000 de prize la nivel mondial in urmatorii cinci ani. 

Se pare ca pana la sfarsitul lui 2021, compania intentioneaza sa inregistreze un total de 200 de unitati cu incarcare rapida si ultra-rapida peste tot in Marea Britanie.

BP Pulse a fost infiintata in 2018, cand compania petroliera BP a cumparat cea mai mare retea de incarcare EV de pe insula. Cu putin timp in urma, producatorul a incheiat o afacere de 21 de milioane de lire sterline pentru a furniza mai mult de 1000 de incarcatoare EV catre Police Scotland. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>