Bosch va cheltui 400 de milioane de euro pentru modernizarea instalațiilor de semiconductori

Firma de inginerie și tehnologie Bosch va investi sume mari de bani în tehnologia semiconductorilor, extinzându-și facilitățile de producție în Germania și Malaezia. Va investi peste 400 de milioane de euro în fabricile sale din Dresda, Reutlingen și Penang, cu scopul de a crește producția de cipuri mai devreme decât era planificat inițial. 

Criza de semiconductoare persistă de câteva luni bune, iar producătorii continuă să simtă tensiunea, unii producători, precum Jaguar Land Rover, prelungind timpii de livrare, în timp ce alții au eliminat unele opțiuni electrice de la modelele lor. Grupul Volkswagen a confirmat la începutul acestei săptămâni că profiturile sale au scăzut pentru cel de-al treilea trimestru din acest an, în mare parte din cauza crizei de cipuri. 

Bosch va cheltui 150 de milioane de euro pentru instalația de testare a fabricilor de napolitane din Reutlingen, adăugând 150 de locuri de muncă, în timp ce fabrica sa din Dresda va crește producția de semiconductori. „Scopul nostru este să creștem producția de cipuri în Dresda mai devreme decât era planificat și, în același timp, să extindem capacitatea camerelor curate din Reutlingen”, a declarat Harald Kroeger, membru al consiliului de conducere Bosch. 

Producătorul de cipuri intenționează, de asemenea, să construiască până în 2023 un nou centru de testare automată a semiconductorilor în Penang, Malaezia. Dezvoltarea va include camere curate, spațiu suplimentar pentru birouri, facilități de cercetare, dezvoltare și formare pentru 400 de asociați. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>