BMW X7 primește 650 de cai putere și elemente din fibră de carbon 

Cel mai recent pachet de tuning lansat de Manhart oferă modelului BMW X7 o schimbare vizuală minoră și o creștere mare a performanței. În ceea ce privește specificațiile interioare, puterea motorului V8 a fost ridicată la 650 CP, iar la exterior, se pot observa o mulțime de elemente din fibră de carbon.

M50i, cea mai puternică versiune a SUV-ului BMW X7, este propulsat de un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri care produce 530 de cai putere și un cuplu de 750 Nm. Cu toate acestea, Manhart, o afacere germană de tuning, a dezvoltat un nou pachet pentru SUV-ul de lux care îi va spori și mai mult performanța. 

Datorită pachetului MHX 650, puterea motorului V8 a fost mărită la 650 CP și un cuplu maxim de 920 Nm. Manhart atinge noile cifre de putere prin adăugarea unității sale de control auxiliare MHtronik interne, alături de un nou sistem de evacuare sport cu control al supapelor. Producătorul folosește fibra de carbon pentru terminalele de evacuare, pentru spoilerele față și spate, dar și pentru capacele oglinzilor exterioare.

Mașina este vopsită în schema de culoare Manhart, de un negru clasic cu dungi și accente aurii. Lista de modificări este completată de un set de jante vopsite în aceleași culori și o gardă la sol mai joasă cu 25 mm. Fotografiile spion au dezvăluit că SUV-ul trece printr-o reîmprospătare a designului la mijlocul ciclului de viață, primind modificări atât la exterior, cât și la interior. Clienții vor găsi în habitaclu cel mai nou afișaj al mărcii, care găzduiește display-ul de infotainment și grupul de instrumente digital. 

Sursă: msn.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>