BMW X3 și iX3 Facelift se pregătesc pentru debutul oficial care va avea loc mai devreme

Lansarea oficială a noilor generații BMW X3 și iX3 Facelift va avea loc mai devreme în China, iar versiunile globale ale celor două crossover-uri se așteaptă să arate exact la fel. La nivel vizual își păstrează dimensiunile obișnuite, iar cele două părți sunt acum conectate pentru a oglindi viitoarele modele BMW.

Atât crossover-ul alimentat în mod convențional, cât și versiunea iX3 complet electrică vin echipate cu pachetul M Sport, obținând un stil mai agresiv, datorită noilor bare de protecție. Deși modelul cu zero emisii a fost dezvăluit în vara lui 2020, producătorul aplică o serie de modificări la exterior, astfel că versiunea actualizată iX3 este oferit cu faruri și stopuri din pachetul Life Cycle Impulse. 

Mai mult, producătorul înlocuiește sistemul de evacuare de pe BMW X3, iar găurile false de aerisire din poziție verticală au fost încorporate în bara de protecție de pe spatele ambelor modele, reprezentând o tendință de proiectare ce are un viitor promițător.

Potrivit presei internaționale, noile generații X3 și iX3 Facelift vor fi dezvăluite în iunie anul acesta. Ambele versiuni ar trebui să prezinte modificări și la interior, însă rămâne de văzut dacă sistemul de infotainment iDrive 8 face parte din reviziile aplicate și dacă BMW intenționează să scoată o versiune electrică pentru modelul cu sisteme de propulsie ușor hibride. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>