BMW Seria 4 Gran Coupe dezvăluie mai mult spațiu și stil

Noul BMW Seria 4 Gran Coupe debutează astăzi cu o dinamică îmbunătățită și cu multe caracteristici inovatoare. Noua generație primește faruri LED adaptive standard, ferestre fără cadru cu învelișuri cromate pentru uși, roți de bază de 18 sau 19 inci, disponibile la un cost suplimentar în funcție de pachetul ales. 

Mai mult decât atât, clienții pot alege din cele șase opțiuni de roți de 19 inci și vor beneficia, totodată, de o garnitură exterioară standard Shadowline care adaugă accente negre în jurul cadrelor ușilor și un spoiler subtil în spate. Potrivit măsurătorilor, vehiculul este cu 5.9 inci mai lung și cu 2,1 inci mai înalt decât modelul GC pe care îl înlocuiește, lucru ce conferă noului Gran Coupe o poziție puțin mai bună, având în vedere că și ampatamentul este cu 1.8  inci mai lung decât înainte. 

Modelul de bază are sub capotă un cilindru turbo de 2.0 litri care produce 255 cai putere și 400 Nm, capabil să propulseze noul GC la 96 kilometri pe oră în 5,8 secunde. În plus, producătorul german introduce pe noul model un motor turbo mai puternic de 3.0 litri cu o configurație de 48 de volți ușor hibrid. Grupul propulsor produce o putere totală de 382 CP și 499 Nm, permițând vehiculului să atingă 96 de kilometri în doar 4,4 secunde. Este de menționat faptul că ambele modele utilizează aceeași transmisie automată cu opt trepte. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>