BMW se pregătește pentru debutul noului sedan electric i4 M50

În urma unui proces de dezvoltare îndelungat, BMW i4 a fost dezvăluit pentru prima dată în luna martie a acestui an. Aproximativ o lună mai târziu, în cadrul salonului auto din Shanghai, constructorul german a dezvăluit o nouă versiune a modelului i4, echipată cu specificația M Sport, însă marca nu se oprește aici. În prezent, compania se pregătește pentru debutul unui nou vehicul electric de performanță. 

O fotografie cu viitoarea generație BMW i4 M50 a fost dezvăluită recent pe Instagram, însă imaginea a fost eliminată după scurt timp. Pe baza detaliilor obținute de pe urma scurtei apariții, noul vehicul vine într-un finisaj de un albastru mat. Pe lângă insigna „M„ poziționată pe fațada frontală, vehiculul beneficiază de multe alte îmbunătățiri la nivel vizual, printre care se observă un set nou de roți cu multe spițe, un interior din piele neagră lucioasă și un finisaj tăiat cu diamant.

Detaliile tehnice rămân încă un mister, insă designul agresiv promite cel puțin 523 de cai putere, suficient pentru a atinge 100 km/h în patru secunde. Sedanul este oferit cu o autonomie de până la 590 kilometri pe oră măsurată de ciclul WLTP din Europa și până la 482 kilometri pe oră în certificarea EPA.  

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>