BMW M8 primește o serie de actualizări de performanță

Producătorul german pare să pregătească noi actualizări pentru super-coupé-ul său M8, cu un prototip de ultimă generație, surprins într-un finisaj roșu constrantant la interior. Nu se știe încă dacă supercarul va intra în producție ca un model independent sau dacă va fi folosit pentru a testa piața pentru competiția BMW M8. 

Spre deosebire de modelul standard, noul vehicul prezintă un eleron de dimensiuni mai mari pentru a spori performanța la volan, un set nou de roți personalizate și o secțiune centrală din acoperiș din fibră de carbon. În ceea ce privește specificațiile tehnice, mașina beneficiază de o serie de noi elemente de caroserie care oferă turbocompresorului V8 de 4.4 litri o îmbunătățire considerabilă, făcând-o cea mai puternică mașină de producție din gama BMW.

În forma sa actuală, M8 produce 616 CP și 553 lb ft, suficient pentru a atinge 100 km/h în 3,2 secunde. Făcând o comparație cu noul M5 CS, care produce 626 CP și reduce cu circa 0,2 secunde timpul de sprint, super-coupé-ul pierde teren. 

Pentru anul viitor, divizia de performanță „M” a producătorului de lux se pregătește de aniversarea a 50 de ani de la debut, iar designul opulent ascuns în camuflajul de testare sugerează ar putea fi pregătită ca model aniversar comemorativ. 

Articolul precedent

Alfa Romeo vrea să aducă din nou pe piață modelele sport GTV și Duetto

Despăgubirile plătite de companiile de asigurare pentru RCA au crescut cu 26% în primul trimestru din 2021

Articolul urmator