BMW M4 Cabrio renunta la acoperisul metalic

Producatorul german este pe punctul de a lansa noul BMW M4 Cabrio, iar cei de la Motor1.com au reusit sa-l surprinda fara camuflaj. 

Masca subtire care acopera bara din spate, jumatatea inferioara a portbagajului si o sectiune a aripilor din spate nu ascund de fapt nimic din ceea ce nu s-a mai vazut in gama vehiculelor de la BMW. Se pare ca noul model nu prezinta caracteristici care sa-l diferentieze de sedanul M3, avand chiar si exteriorul vopsit in Isle of Man Green, culoarea de lansare a sedanului. 

Chiar daca noul model prezinta o noua grila de dimensiuni mai mari, acesta va beneficia de o alta schimbare majora. Astfel ca versiunea de top va renunta la acopersiul metalic in schimbul unui blat din tesatura mai compact, la fel ca in cazul modelului obisnuit Seria 4 Cambrio. De asemenea, cel mai probabil, producatorul va introduce cel putin doua nuante pentru noua versiune. 

Compania nu a anuntat daca M4 Cabrio va prelua configuratiile cu tractiune spate sau cu tractiune integrala de la modelele M3 Sedan si M4 Coupe, insa daca ar aborda prima varianta, BMW M4 Cabrio ar obtine o transmisie manuala cu sase trepte. 

Potrivit purtatorului de cuvant de la BMW, vehiculul va avea debutul undeva in sezonul cald, iar in ceea ce priveste cealalta cersiune M care nu a fost inca dezvaluita, se estimeaza ca M3 Touring nu va iesi pe piata mai devreme de 2022. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>