BMW M135i xDrive obține o suspensie revizuită și noi culori de vopsea

Producătorul de automobile dezvăluie o listă de îmbunătățiri pentru modelul de vârful al Seriei 1. BMW M135i xDrive primește o suspensie recalibrată, o revizuire a sistemului de evacuare și o paletă de culori extinsă, modificări care permit o manevrabilitate mai bună.  

În urmă cu doi ani, BMW Seria 1 și-a extins gama de modele cu o nouă generație, făcând totodată trecerea către o configurația cu tracțiune față. Desigur, pentru clienții care vor mașini cu tracțiunea integrală, aceasta rămâne opțională pentru unele versiuni și este oferită în pachetul standard, alături de M135i xDrive. Pe lângă acestea, pachetul standard oferă frâne M Sport, roți de 18 inci și un diferențial cu alunecare limitată.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, sub capotă, noua generație găzduiește un propulsor de 2.0 litri turbo, care dezvoltă 306 CP și un cuplu de 450 Nm. Modelul compact de performanță este capabil să parcurgă 100 km km/h în 4.8 secunde, atingând o viteză maximă de 250 km/h.

La interior, M135i xDrive rămâne neschimbat, însă producătorul a adăugat culori suplimentare de vopsea exterioară: galben M Sao Paulo, Frozen Orange Metallic și Frozen Pure Grey. Prețurile nu au fost încă confirmate, dar este de așteptat ca noul M135i să atingă suma de aproximativ 44.600 euro. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>