BMW își extinde paleta de culori individuale la 160 de nuanțe disponibile

Producătorul de lux își extinde disponibilitatea culorilor individuale pentru a include chiar și cele mai accesibile modele din portofoliu, și anume Seria 1 hatchback și Seria 2 Gran Coupe. Ceea ce era o opțiune doar pentru vehiculele de ultimă generație poate fi comandat acum pe o mașină cu tracțiune față, bazată pe platforma UKL2, informează Autocar. 

Nu mai puțin de 160 de nuanțe sunt disponibile pentru cele două modele, inclusiv San Marino Blue, Speed Yellow, Verde Ermes Green și Audi-esque Nardo Grey. Fabrica din Leipzig, Germania, a început deja producția acestor modele entry-level cu nuanțe individuale, lista de comenzi fiind aproape completă pentru tot restul anului. Totodată, în cazul în care niciuna dintre culorile oferite de producător nu se pliază pe gusturile clientului, BMW pune la dispoziția acestora posibilitatea de a-și personaliza propriile nuanțe. 

Din perspectiva producătorului, vopselele mate sunt considerate ca fiind cele mai elaborate alegeri, având în vedere că nu orice defect poate fi reparat folosind aceleași metode aplicate finisajelor lucioase. De exemplu, o mașină nouă, oferită într-un finisaj mat, de culoare Frozen Orange sau Frozen Black, necesită o jumătate de oră suplimentară pentru a se pregăti.

Potrivit carnetului de comenzi, nuanțele de galben, violet, roșu și albastru sunt cele mai populare de până acum. Se așteaptă ca Seria 2 Coupe standard și minivanul din seria 2 Active Tourer din a doua generație să ofere o paletă de culori mai largă cu nuanțe individuale. 

Sursă foto: bmw.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>