BMW construiește o fabrică în Ungaria: aici vor fi produse vehicule pe arhitectura Neue Klasse

Producătorul german de automobile a anunțat oficial că va începe construcția fabricii din Debrecen, Ungaria, începând cu luna iunie și că intenționează, de asemenea, să pregătească sistemul de propulsie cu pile de hidrogen pentru viitoarele mașini care vor utiliza platforma Neue Klasse.

În cadrul Conferinței Anuale a BMW Group, care a avut loc la mijlocul acestei săptămâni, Frank Weber, membru al Consiliul de Administrație, a comunicat o serie de informații despre viitoarea generație BMW Seria 7. Se pare că modelul va avea și o versiune electrică, ambele urmând să debuteze în luna aprilie. 

Tot în cadrul aceluiași eveniment, producătorul german a subliniat faptul că, începând cu 1 iunie, va începe construcția fabricii din Debrecen, Ungaria. În următorii doi ani, aici se vor produce primele mașini bazate pe viitoarea arhitectură Neue Klasse. BMW a confirmat, de asemenea, că intenționează să dezvolte și un sistem de propulsie cu pile de hidrogen pentru aceasta. 

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>