BMW anunta ca isi va electrifica intreaga gama de vehicule pana la sfarsitul lui 2030

Producatorul german de lux a oferit cateva detalii cu privire la tehnologia planificata pentru bateriile de noua generatie care urmeaza sa fie lansate inainte de finalul anului 2030, iar potrivit acestuia, tehnologia va fi adaptata la grupurile de propulsie electrice BMW din a sasea generatie, cu scopul de a reduce considerabil emisiile de carbon.

Totodata, se crede ca viitoarea generatie de baterii va fi conceputa pentru a concura la capitolul autonomie si costuri de fabricatie cu masinile sale actuale cu ardere interna. Astfel, vehiculele ar putea parcurge peste 804 kilometri cu o singura incarcare, iar ca un avantaj suplimentar, marca germana anunta ca noile baterii in stare solida pot fi reciclabile si reutilizate in procesele sale de productie. 

Pana la finalul lui 2023, compania are ca obiectiv principal lansarea unui vehicul electric in aproximativ 90% din segmentele sale actuale de pe piata, insa eforturile sale nu se opresc aici. Grupul isi propune ca pana in 2025 sa isi creasca cifra vanzarilor de modele pur electrice cu peste 50% pe an, adica de zece ori mai mult decat anul trecut. 

In perioada ce urmeaza, producatorul se pregateste de lansarea celor doua modele pur electrice, berlina i4 si a SUV-ul iX, care vor fi urmate indeaproape de versiunile electrice ale Seriilor X1, Seria 5 si Seria 7, precum si de viitoarea generatie MINI Hatch. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>