BMW a publicat primele informații despre facelift-ul primit de întreaga Serie 8

Producătorul german a dezvăluit primele fotografii și detalii oficiale despre actualizarea Seriei 8. Varianta de performanță M8 va fi disponibilă doar cu pachetul Competition, care oferă o grilă frontală iluminată și un afișaj central mai mare. Noua generație a fost introdusă în 2018, însă acum a venit momentul să facem cunoștință cu facelift-ul primit de toate modelele din segment. 

În ceea ce privește designul vizual, modelele din Seria 8, indiferent că vorbim despre versiunile Coupe, Cabrio sau Gran Coupe, sunt oferite standard cu pachetul sport M, alături de grila frontală „Iconic Glow”, cu un contur iluminat. De asemenea, versiunile primesc jante noi cu diametrul de până la 20 de inci și prizele de aer revizuite. 

Opțional, toate modelele revizuite din Seria 8 pot fi comandate cu sigla clasică „BMW Motorsport” pe capotă, hayon sau la nivelul roților, iar în ceea ce privește finisajele exterioare, paleta de culori a fost completată cu patru nuanțe noi: Gri Skyscraper metalizat, Verde San Remo metalizat, Albastru M Portimao metalizat și Albastru BMW Individual Fronzen Tanzanite. În interior, pasagerii vor găsi un display central de 12,3 inci, mai mare decât modelul standard care măsura 10,25 inci. 

În ceea ce privește specificațiile de performanță, noua generație rămâne disponibilă în trei variante de caroserie. Seria 8 de vârf primește logo-ul clasic BMW Motorsport, un ecran central de 12.3 inci, jante noi, tapițerie cu piele Alcantara și scaune sport M Carbon, opțiuni incluse în lista de caracteristici opționale. 

Producătorul german nu a inclus modificări substanțiale la nivelul motorizărilor, singura noutate fiind reprezentată de faptul că versiunea M8 nu mai poate fi comandată decât alături de pachetul Competition. Asta înseamnă că vehiculul vine echipat cu un motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri, care dezvoltă o putere totală de 625 CP.

BMW Seria 8 primește și o ediție limitată THE 8 X JEFF KOONS

Bazat pe versiunea M850i Gran Coupe, noul model urmează să fie prezentat oficial pe 17 februarie, într-un finisaj exterior multistrat în 11 culori. În ceea ce privește designul interior, compania promite cea mai bună piele și materiale rafinate, alături de accente roșii și albastre, dar și de semnătura gravată a artistului american.

Ediția limitată va fi disponibilă și în România, astfel că cei care doresc să intre în posesia noului model își pot plasa comanda la orice reprezentanță BMW din țară, urmând ca validarea se va face în ordinea primirii acestora.

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>