Audi vine cu propriul sau sistem Waze

Producatorul german vine cu o noua versiune a sistemul Local Hazard Information, astfel ca soferii pot primi alerte cu privire la conditiile de drum in timp real, intr-un mod mai rapid si precis. 

European New Car Assessment Programme (NCAP), organizatia care se ocupa cu testarea sigurantei oferita de automobilele noi la nivel european, a premiat in 2020 sistemul Local Hazard Information (LHI) dezvoltat de grupul Volkswagen. 

Producatorul auto si divizia Car.Software din cadrul grupului Volkwagen au pus bazele unei noi tehnologii care permite procesarea unui volum mai mare de date pentru ca sistemul sa vina in ajutorul soferilor. Astfel, vehiculele echipate cu noua tehnologie pot transmite o alerta celorlalte masini prezente pe traseu in momente in care acestea prezinta un risc de siguranta.  

Totodata, germanii sunt de parere ca prin acest update tehnologic, sistemul are o precizie mai mare in depistarea conditiilor de trafic, astfel ca soferii nu vor fi luati prin surprindere de eventualele segmente de drum alunecoase sau inzapezite. 

Potrivit informatiilor oficiale, numarul vehiculelor care vor beneficia de echiparea Local Hazard Information ar urma sa creasca peste 3 milioane in urmatorii doi ani. 

Pe laga grupul Volkswagen, alti producatori precum Seat, Skoda, Porsche, Bentley si Lamborghini au introdus noua tehnologie pe noile modele. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>