Audi se pregateste pentru lansarea noului concept electric E-tron care va avea loc saptamana viitoare

Producatorul auto se pregateste de lansarea a noii sale masini electrice E-tron care va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Shanghai si care va lua forma unui model de berlina axat pe performanta in linia E-tron GT recent lansata. 

Chiar daca nu s-au publicat inca informatii oficiale, se spune ca noul concept va previzualiza primul model Audi care se va deplasa pe noua platforma PPE, dezvoltata in parteneriat cu Porsche, destinata automobileleor de lux din gama Porsche si Audi, atat din segmentele traditionale, cat si din familia de SUV-uri. De asemenea, noua platforma electrica orientata spre modelele sport va avea o functionalitate de incarcare de 800 V si poate gazdui baterii suficient de mari pentru o autonomie de aproximativ 482 km. 

Potrivit companiei, noul model cu patru usi poate fi comparat ca dimensiune si silueta cu versiunea A5 Sportback, alimentat cu combustie, aflat in prezent la vanzare. Vehiculul vine echipat cu un grup propulsor de performanta care va adopta o configurare cu motor dublu si noi functii precum vectorizarea cuplului. 

La nivel vizual, designul noului Audi E-tron prezinta o capota usor coborata care ofera un aspect aerodinamic, in timp ce discurile de frana si etrierele contribuie ca factori ai performantei sale. Mai multe detalii despre noul vehicul electric vor fi dezvaluite in timpul debutului oficial de la  Shanghai. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>