Audi Q5 E-Tron va debuta in 2023

Producatorul german nu a apucat sa dezvaluie noile modele Q4 E-Tron si Q4 Sportback E-Tron, care functioneaza pe arhitectura MEB, si totusi testeaza deja noul SUV cu emisii zero. Spionii de la Motor1.ro au surprins o serie de imagini cu echivalentul versiunii Porsche Macan din generatia urmatoare. 

Cu toate ca prototipul este camuuflat, se poate observa ca are o forma finala, desi lipseste grila frontala inferioara. Crossover-ul electric arata semnificativ diferit fata de versiunile actuale Q ale vehiculelor cu ardere interna. Spre deosebire de modelul E-Tron de dimensiuni mai mari, care se deplasaseaza pe arhitectura MLB, la fel ca in cazul masinilor Q7 si Q8, prototipul este dezvoltat de la zero ca un EV. 

Se asteapta modelul electric sa poarte denumirea Q5 E-Tron, deoarece VAG a anuntat deja acest nume intr-un document publicat in toamna anului trecut. Tot din document reiese si faptul ca Audi a planificat dezvaluirea noii versiuni in cursul anului viitor, odata cu versiunea Macan. Ambele vehicule vor avea la baza platforma electrica premium PPE, destinata exclusiv automobilelor de dimensiuni mai mari. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>