Audi Q4 E-Tron prezinta o cabina actualizata tehnologic

Primele crossover-uri electrice din gama producatorului, E-Tron si E-Tron Sportback, au oferit popularitate brandului prin designul elegant, performanta si o cabina actualizata din toate punctele de vedere.  

Vehiculul electric Q4 E-Tron va debuta in cursul lunii viitoare si va prezenta o serie noua de caracteristici. In plus, noul model dispune de un spatiu mai mare de incarcare, in comparatie cu o parte dintre rivalii sai cu ardere interna. 

La nivel tehnologic, Q4 E-Tron adopta semnatura virtuala Audi Cockpit cu un ecran tactil MMI standard de 10.1 inci, la fel ca cel oferit pe E-Tron, sau un ecran tactil optional de 11.6 inci. Odata ce noul model va fi pus in vanzare, clientii se vor bucura de cel mai mare ecran tactil disponibil pe orice model Audi de pe piata. Totodata, noua masina electrica este dotata cu asistentul vocal „Hei, Audi” si un afisaj optional de realitate augmentata. 

Printre altele, o caracteristica importanta care sta la baza designului de interior este finisajul inteligent. Dezvoltat pe arhitectura modulara MEB, noul Q4 prezinta o lungime de 181 inci, ceea ce il face aproape la fel de mare ca un BMW X3 cu ardere interna. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>