Audi introduce o noua baterie pentru versiunile PHEV ale mai multor modele

Producatorul german a declarat ca modelele electrice Q5, Q5 Sportback, A6, A6 Avant si A7 Sportback vor beneficia de o noua baterie cu capacitate mai mare, care va creste autonomia de pana la 20 de kilometri.  

Compania va introduce noua baterie pe versiunile PHEV ale mai multor modele din gama sa, sustinand ca dimensiunile raman aceleasi, insa capacitatea va fi marita de la 14.1 kWh la 17.9 kWh. 

Astfel, versiunile Q5, Q5 Sportback, A6, A6 Avant si A7 Sportback vor obtine o autonomie maxima care va creste pana 73 de kilometri, iar pentru modelul A6 50 TFSI echipat cu noua baterie, valoarea indica o putere de 300 CP si 450 Nm. Compania a explicat ca vehiculele electrice care vor beneficia de imbunatatire pot fi incarcate in cel mult 2 ore si jumatate. 

Pe langa acestea, Audi introduce si modul de rulare „Charge”, astfel incat bateria de 17.9 kWh sa poata fi incarcata din mers cu ajutorul unui motor termic. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>