Audi e-tron Sportback facelift surprins în timpul testelor de iarnă 

Producătorul german a distribuit o serie de fotografii cu viitorul Sportback facelift e-tron din timpul testelor de iarnă care s-au desfășurat la centrul KALT 1 din Laponia. Prototipurile noii generații au mai fost surprinse pe circuit, însă primele imagini oficiale au fost publicate abia acum. Noul Audi E-Tron Sportback din 2023 se pregătește deja pentru lansare și ar putea sosi cu un nou nume. 

Unitatea companiei din Suedia cuprinde 3.600 de hectare, spații de birouri, un hotel și un circuit de 83 de kilometri, divizat în mai multe secțiuni. Farurile și stopurile au fost preluate de la modelul actual, însă lifting-ul va include bare de protecție față și spate revizuite, o nouă grilă, jante din aliaj și mai multe opțiuni de culori exterioare. Zvonurile sugerează, de asemenea, că noua actualizare va include o baterie mai mare, care ar crește autonomia până la aproximativ 600 de kilometri, ceea ce înseamnă cu 50% mai mult. 

În prezent, E-Tron 55 folosește un acumulator de 95 kWh pentru a oferi peste 400 km de autonomie de la o singură încărcare, în timp ce E-Tron 50 oferă 300 km de la bateria sa de 71 kWh. După cum s-a anunțat la începutul acestui an, zvonurile din Germania sugerează că modelul ar putea fi redenumit Audi Q8 E-Tron 2023, pentru a-l aduce în conformitate cu nomenclatura mărcii. 

E-Tron a fost prima mașină de producție complet electrică de la Audi, dar pe măsură ce sistemele de propulsie cu baterii au fost introduse în întreaga gamă, „E-Tron” a fost adoptat ca o insignă pentru a ajuta la diferențierea modelelor de omologii lor pe benzină și diesel. Oricum ar fi numele, așteptați-vă ca Audi E-Tron 2023 și fratele său Sportback să fie prezentate în a doua jumătate a acestui an. 

Sursă: whichcar.com.au

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>