Audi E-Tron GT, un nou exercitiu de proiectare marca Rain Prisk

Audi E-Tron GT reprezinta cea mai noua completare a segmentului de vehicule electrice premium. Sedanul de lux dispune de aceleasi capacitati ca Porsche Taycan, dar intr-o forma diferita si la un pret mai accesibil. Vehiculul se va alatura modelelor SUV e-tron si Sportback, in vara lui 2022, fiind urmat de SUV-ul Q4 e-tron.

Rain Prisk, cunoscut pentru proiectele sale virtuale, a publicat un teaser cu noul E-Tron, care la o privire mai atenta, nu mai dispune de usile din spate. Redarea a transformat stalpul C si linia acoperisului pentru a crea modelul in doua usi, prezentand un design exterior cu zece spite duble. Inscriptia E-Tron in alb este situata pe peretele lateral al anvelopelor, iar spoilerul suplimentar din spate completeaza estetica modelului. 

Designerul a anuntat ca urmeaza sa publice mai multe desene in urmatoarea perioada, avand un portofoliu de circa 1.700 de materiale in Photoshop, dintre care cele mai multe sunt redari de masini neterminate. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>