Audi E-Tron 2022 își schimbă numele în Q8 E-Tron

În luna noiembrie a anului trecut, producătorul de automobile a anunțat că va lansa o versiune îmbunătățită a SUV-ului electric E-Tron, cunoscut sub numele de Q8 E-Tron. Potrivit presei germane, compania va lansa un facelift pentru E-Tron în cursul acestui an, urmând să primească o serie de schimbări estetice și actualizări tehnice. 

Zvonurile sugerează că Audi va instala noi baterii și va face motoarele electrice mai eficiente pentru a crește autonomia vehiculului. Modelul, inclusiv ornamentul elegant Sportback, va primi un front reproiectat cu o nouă grilă, în timp ce partea din spate va primi o grafică a stopurilor reproiectată. Modelul a fost primul vehicul electric produs în masă al companiei, care din 2018 a contribuit la crearea mărcii E-Tron.  

Tot în cursul acestui an, se așteaptă ca producătorul să definitiveze pregătirile pentru mult așteptatul Q6 E-Tron. Modelul se va deplasa pe arhitectura PPE, dezvoltată printr-un parteneriat încheiat cu Porsche. În continuare, compania se pregătește pentru asamblarea viitoarei generații Q8 E-Tron, care urmează să fie lansată în 2026, după cum s-a anunțat în noiembrie 2021. Noul model va avea la bază o platformă dedicată, coparativ cu actuala generație, care utilizează o platformă MLB modificată.

Sursă: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>