Primele schite ale unui nou SUV Skoda produs pentru piata din India

Compania a dezvaluit primele detalii concrete despre cum arata noul SUV de clasa mica Kushaq, care va fi lansat pe 18 martie si comercializat pe piata auto din India. 

Vehiculul este produs pe o noua platforma numita MQB-A0-IN si gandita special pentru piata auto din India, iar Skoda si Volkswagen au anuntat ca se pregatesc sa lanseze inca alte trei modele care au la baza aceeasi platforma. De asemenea, compania ceha a publicat doua schite cu viitorul model care face parte din actualul limbaj de design al brandului. 

SUV-ul de 4256 mm va sta pe un ampatament de 2671 mm si va avea o inaltime de 1589 mm. Versiunea Skoda Kushaq va veni cu doua optiuni de motor pe benzina: un motor TSI de 110 litri si un motor TSI de 150 CP de 1.5 litri. Ambele optiuni ar putea obtine o transmisie automata, in timp ce modelul 1.0 litri ar trebui sa vina si cu o cutie de viteze manuala. Asadar, noul vehicul poate sa accelereze de la 0 la 100 kmh in 8,7 secunde inainte de a atinge viteza maxima de 195 kmh.

Noul model face parte din strategia India 2.0 si va fi dezvoltat in cadrul departamentului Skoda Technology Center din Pune, India. Facand parte din aceeasi strategie, grupul Volkswagen se pregateste pentru lansarea a patru modele destinate exclusiv pietei din India. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>