Au aparut primele imagini spion cu Jeepul Grand Cherokee 2022

In ciuda discutiilor purtate in jurul pseudonimului Cherokee, compania prevede un viitor indraznet pentru noua generatie a versiunii pe trei randuri, care se estimeaza ca va ajunge in reprezentante curand. 

Modelele Grand Cherokee cu cinci locuri au intrat in 2021 neschimbate, insa pentru 2022, Jeep lanseaza un nou model imbunatatit. Conform imaginilor surprinse la inceputul acestei luni, SUV-ul prezina modificari vizuale in comparatie cu varianta Grand Cherokee L. 

Pe langa ampatamentul de dimensiuni mai mici, varianta cu cinci locuri va primi un capat frontal modificat. Din redarile prototipului camuflat, se poate observa o schimbare in jurul farurilor de ceata, iar sectiunea inferioara a barei de protectie prezinta, de asemenea, actualizari, insa sub capota, cele doua versiuni ale noii generatii Grand Cherokee ar trebui sa fie identice. 

Grupurile de propulsie vor ramane aceleasi pentru noua generatie, avand un motor V-6 de 3.6 litri care produce 290 CP si un V-8 de 5.7 litri mai puternic, cu tractiune integrala, care degaja cei 357 CP. Ambele motoare produc o putere putin mai mica decat modelul actual pe doua randuri, din cauza configuratiei diferite, insa ambele beneficiaza de o transmiei automata cu opt trepte. 

Dezvaluirea oficiala a noului Grand Cherokee cu cinci locuri va avea loc in cateva luni, asa ca nu va dura mult pana vom afla cu ce alte modificari va intra pe piata auto. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>