Au aparut primele imagini oficiale cu noul Hyundai Kona N

La ultima sa aparitie, din toamna anului trecut, detaliile de design din fata si din spate au fost camuflate, insa acum iubitorii de brand se pot bucura de un nou set de imagini, desi Hyundai nu este inca pregatit sa scoata la lumina intregul design. 

Potrivit specialistilor de la Motor1.com, din imaginile intunecate, se poate observa tratamentul special pe care la primit in partea frontala. Prezentand un design agresiv al grilei, Kona N se diferentiaza de restul vehiculelor din aceeasi gama. Totodata, se pot observa cateva ornamentele rosii familiare care se intind de la baza fasciei frontale, in jurul partilor laterale si pana la panourile basculante.

In partea din spate, modificarile specifice versiunii N se pot observa cu o mai mare usurinta.  Astfel, carcasa din spate prezinta tevi de evacuare duble, proeminente la colturi si, cu toate ca este dificil de remarcat, Hyundai spune ca vehiculul dispune de un difuzor integrat. In ansamblu, vehiculul are spoilerul de acoperis mai mare, iar cele doua aripi ofera un impact deosebit la nivel vizual. Este de mentionat ca noul Kona prezinta garnituri rosii si in partea din spate. 

Chiar daca imaginile nu vin cu o serie de completari in ceea ce priveste dotarile de sub capota, compania a mentionat anterior ca noua versiune are un turbocompresor de 2.0 litri cu patru cilindri care pompează 278 CP, printr-o transmisie cu dublu ambreiaj cu opt trepte.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>