Au apărut primele imagini oficiale cu modelul de performanță Honda Civic Type R 2022

Producătorul nu a confirmat încă o dată exactă pentru debutul oficial, dar având în vedere fotografiile surprinse din timpul testelor de la Nürburgring, mașina pare să fie pregătită pentru liniile de producție. Ne putem aștepta la o dezvăluire completă la începutul anului 2022. 

Deși producătorul nu a dezvăluit încă lista completă cu specificații tehnice, Honda a previzualizat o serie de imagini camuflate, care trădează designul general. Spre deosebire de generația actuală, noul model vine cu mai puține prize de aer, dar păstrează același eleron generos de pe hayon și configurația evacuării cu trei terminații, dintre care cea situată în centru devine acum mai mare. În plus, vehiculul este oferit cu anvelope Michelin Pro Pilot Sport 4 și etriere în stil Brembo.

Sub capotă ne putem aștepta la o evoluție a motorului de 2.0 litri benzină, însă unele surse anunță un propulsor mai puternic, de 400 CP, cu tracțiune integrală. Cert este că producătorul va oferi noul Civic Type R doar cu o transmisie manuală. Mai mult, se pare că modelul ar putea fi ultima generație Honda Civic Type R cu propulsie convențională. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>