Au apărut primele imagini cu noul Volkswagen ID Buzz 2022

Producătorul auto a dezvăluit primele imagini cu noua autoutilitara electrică ID Buzz în stil retro înainte de lansarea oficială care va avea loc în 2022.  ID Buzz este primul vehicul comercial care se deplasează pe arhitectura modulară MEB a grupului Volkswagen. Mai mult decât atât, prototipul va primi o versiune dedicată transportului de pasageri, înlocuind modelul Touran MPV cu un ciclu de viață de 11 ani. 

În ceea ce privește noul design al modelului, producătorul a renunțat la o serie dintre elementele standard. Farurile cu LED în formă de semilună au înlocuit clustere mai convenționale, iar linia ferestrei este mai puțin curbată, însă silueta rămâne familiară și este substanțial diferențiată de versiunea Multivan alimentată convențional. 

Autoutilitara este oferită cu aceeași gamă de baterii și configurații de transmisie ca și SUV-ul Volkswagen ID 4, având o putere de ieșire estimată între 148 CP și 201 CP. La momentul lansării, vehiculul va fi echipat cu o serie de funcții autonome de nivel 3, însă Volkswagen intenționează să lanseze nivelul 4 la scurt timp după debutul oficial. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>