Au aparut noi imagini cu Audi Q5 E-Tron

Grupul Volkswagen se afla intr-o continua dezvoltare a vehiculelor electrice, actiune valabila si pentru marca premium Audi. La inceputul acestei luni, o serie de imagini spion au confirmat ca modelele Q4 E-Tron si Q4 Sportback E-Tron nu sunt singurele SUV-uri electrice la care lucreaza in prezent Audi. Spre surprinderea tuturor, spionii de la Motor1.com au capturat prototipul Q5 E-Tron in timpul testarii, fara panourile de camuflaj. 

Noul Q5 E-Tron va fi unul dintre primele modele de la Volkswagen care va merge pe platforma electrica premium PPE, destinata vehiculelor medii superioare si celor de dimensiuni mari, printre care se numara si viitorul Macan. 

Arhitectura PPE are incorporata o functionalitate de incarcare de 800V, ceea ce inseamna ca Macan EV si Q5 E-tron vor putea sa se incarce la o viteza de pana la 350kW si vor avea o autonomie de peste 482 kilometri. 

Noul Q5 E-Tron ar putea beneficia de functii avansate, cum ar fi suspensia pneumatica adaptiva, vectorizarea cuplului si directia pe roata din spate. Se crede ca versiunile cu motor unic si dual sunt in curs de dezvoltare, modelele standard bazandu-se pe o configuratie RWD.

Se asteapta ca cele doua modele Porsche Macan si Q5 E-Tron sa fi scoase pe piata auto in cursul anului viitor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>