Au aparut noi detalii despre Dacia Logan Stepway Wagon 2022

Dacia a incheiat productia Logan MCV in octombrie anul trecut, cand a anuntat ca modelul subcompact va trai pentru a mai pentru o alta generatie, dar intr-o alta forma. La acel moment, oficialii marcii low-cost Renault au refuzat sa intre in detalii, vorbind vag despre implementarea unor solutiil inteligente de dezvoltare pentru noua versiune.

Cu toate ca zvonurile sugereaza o asemanare puternica intre acesta si designul modelului Grand Duster, singurele caracteristici evidente, folosite in constructia noului model, sunt manerele usii ce se regasesc in componenta versunilor Logan si Sandero. Cu toate acestea, prototipul pare sa fie inspirat din designul modelelor hatchback si sedan, cel putin de la stalpii B, pana la fata. Conform fotografiilor, se poate observa jumatatea superioara a tabloului de bord care, se pare, seamana puternic cu cea a modelelor Logan si Sandero. Insa cele mai mari schimbari care se pot observa au avut loc in zona din spate, unde stopurile par inspirate de la linia actuala de design a autoturismelor Volvo. Hayonul masiv sugereaza practicalitate maxima, alimentand zvonurile despre noul model care inlocuieste si minivanul Lodgy. 

Dezvaluirea noului model Dacia Logan Stepway Wagon va avea loc anul viitor, in timpul premierei mondiale a conceptului SUV compact Bigster, asa cum a fost anuntata de reprezentantii companiei. Nou vehicul pare sa aiba o legatura stransa cu restul modelelor Dacia si se preconizeaza ca va merge pe aceeasi platforma CMF-B ca si Renault Clio, dar adaptat costurilor pentru piata din Romania. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>