Au apărut imagini spion cu noul Renault MeganE Electric Crossover 2022

Din 1995 și până în prezent, Renault a produs o gamă variată de vehicule, de la hatchback-uri, la coupe-uri, decapotabile și SUV de dimensiuni mari. Acum este timpul, însă, pentru un nou tip de caroserie. Producătorul auto se pregătește pentru lansarea oficială a noului MeganE, un crossover pur electric, care va servi drept model înfrățit cu Nissan Ariya.

Potrivit surselor, noul vehicul va fi dezvăluit oficial luna viitoare în cadrul spectacolul IAA München din Germania, iar pentru a ne face o idee mai clară despre ceea ce presupune crossoverul pur electric, spionii de la Motor1 au reușit să surprindă o serie de imagini în timpul ultimelor teste. Spionat în sudul Europei, MeganE a fost comparat îndeaproape cu Volkswagen ID.4, unul dintre principalii săi rivali. 

Modelul a fost previzualizat în octombrie 2020 de Megane eVision și de atunci a evoluat către o mașină de pre-producție. Scrisurile albe de pe aripile frontale arată, de asemenea, că prototipul avea un pachet de baterii de 60 kWh și un motor electric de 160 kW pentru a reflecta conceptul din fața acestuia. 

În ceea ce privește modificările de la interior, teaserele anterioare publicate de Renault au arătat o schimbare dramatică față de modelele tradiționale Megane. Potrivit companiei, crossoverul electric va avea două afișaje digitale side-by-side, cu un ecranul tactil extensibil. În plus, Renault a introdus un rând de butoane fizice sub ecranul de dimensiuni mai mari, oferind acces rapid la mai multe funcții. 

MeganE este oferit cu iluminare ambientală cu LED-uri și beneficiază de același design fals de aerisire prezent pe modelele Volkswagen. După dezvăluirea oficială din următoarele zile, Renault MeganE va fi pus în vânzare în Europa în 2022. 

Sursă foto: topgear.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>