Au aparut imagini spion cu noul Kia Niro 2022

Au aparut pentru prima data fotografii spion ale modelului actualizat, insa camuflat pentru a-si ascunde noul design. Cu toate acestea, prototipul dezvaluie capatul frontal al nasului de rechin, inspirat de conceptul Habaniro din 2019. 

La interior, chiar daca nu se pot observa imbunatatirile, ar trebui sa primeasca o actualizare completa. Avand in vedere ca modelul este un hibrid electric plug-in, noul Niro ar putea beneficia de un sistem de infotainment mai putin conventional, alaturi de ecranele luxoase de dimeniuni mari, la fel ca in cazul masinilor noi din segmentul sau. 

Ultima actualizare a generatiei Niro a avut loc chiar anul trecut, asa ca nu ne putem astepta ca producatorul coreean sa dezvaluie noul model prea curand. Kia va decide, cel mai probabil, sa lanseze noul crossover la sfarsitul acestui an, inainte de a fi pus in vanzare ca model pentru 2022. Cu toate ca nu se cunosc prea multe detalii, se asteapta ca noul design sa dispuna de cea mai recenta tehnologie, astfel ar putea clasa noua versiune peste restul crossover-urilor disponibile. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>