Au apărut imagini cu noul Porsche Cayenne din timpul testelor

După debutul din 2017 a celei de-a treia generații, Porsche Cayenne vine într-o versiune mai scurtă decât ne-am aștepta în mod normal. Cu toate acestea, fotografiile surprinse în timpul testelor din Germania au oferit specialiștilor de la Motor1.com o privire mai atentă asupra noului design. 

Prototipul Cayenne se deplasează pe aceeași platforma MLB a Grupului Volkswagen, la fel ca modelele SUV Lamborghini Urus și Bentley Bentayga, însă a fost surprins cu o fațadă frontală mai groasă, alături de un set de faruri mai subțiri și o bara cu un profil ușor pătrat. 

Partea din spate a mașinii este camuflată parțial, ceea ce ar putea da de înțeles că noul prototip ar putea veni cu schimbări fundamentale. În ciuda deghizării, s-a putut observa un set de faruri de poziție, iar pe bara reproiectată din față se pot vedea farurile și plăcuța de înmatriculare care permite un portbagaj mai fin, similar cu cel al noului Cayenne Coupé. 

Chiar dacă imaginile nu au surprins interiorul SUV-ului, se așteaptă ca noua cabină să câștige o consolă centrală de ultimă generație și un schimbător de viteze reproiectat, care va adopta, cel mai probabil, designul electric de la actualul Porsche 911.

Producătorul nu a oferit prea multe detalii tehnice despre noul vehicul, însă va fi oferit exclusiv cu o cutie de viteze automată, iar în ceea ce privește trenurile de propulsie, Cayenne Turbo ar putea face loc unei variante Turbo S mai puternice, la fel ca în cazul modelului Panamera de anul trecut. 

Potrivit zvonurilor, majoritatea testelor la care a fost supus noul SUV au fost efectuate în realitate virtuală. Cayenne se pregătește pentru debutul de la sfârșitul acestui an, însă va  intra pe piață undeva în 2022. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>