Au apărut fotografii spion cu noul Ford Fiesta

La o primă vedere, mașina arată destul de asemănător cu actualul model Fiesta, aflat acum la cea de-a șaptea generație. Camuflajul nu dezvăluie prea multe detalii, însă se poate observa un nou design al barei de protecție și farurile noi care par să flancheze o grilă reproiectată. 

Deși specialiștii de la Motor1 nu par să aibă așteptării în ceea ce privește specificațiile tehnice, producătorul american a adăugat recent pe modelele Fiesta din 2020 o configurație hibrid ușor de 48 de volți la motorul său EcoBoost de 1.0 litri cu trei cilindri. De asemenea, constructorul de automobile din Dearborn a oferit modelului o cutie de viteze automată cu șapte trepte, iar potrivit surselor, noua motorizare ar trebui să continue până cel puțin în 2026, când fiecare model european va fi oferit cu un propulsor hibrid plug-in sau cu un motor complet electric. 

Noul model actualizat Ford Fiesta ar trebui să debuteze în primăvara anului 2022 pe continentul european, făcând loc unei versiuni ST mai sportivă. Ford a scos modelul de pe piața din SUA din 2019, în urma unei decizii concentrate mai mult pe producția de crossover-uri, SUV-uri și camioane mai profitabile.

Sursă foto: autoevolution.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>