Aston Martin Vantage va avea debutul pe 22 martie

Producatrul de automobile a lansat un nou teaser care descrie profilul lateral al viitorului Astron Martin Vantage care, dupa aspectul sau, cel mai probabil va fi pus in vanzare imediat dupa ce modelul Safety va fi dezvaluit ca un supercar de Formula 1. 

Sub capota, noul Astron prezinta familiarul V8 twin-turbo de 4.0 litri dezvoltat de AMG si care produce 503 CP si un cuplu de 625 Nm. Exista sanse destul de mari ca linia de productie a modelului sa fie limitata. Totodata, Vantage ar putea beneficia de optiunea cu 528 CP, in timp ce cuplul ar putea ramane neschimbat, la fel ca in cazul modelului Safety Car F1. 

Spre dezamagirea celor de la Motor1.com, teaserul nu dezvaluie prea multa detalii, insa per ansamblu, vehiculul prezinta un design aerodinamic usor agresiv care serveste probabil unui scop functional. Acest lucru ar avea sens, avand in vedere ca Vantage, specificatia F1 Safety Car, mentionata mai sus, are un splitter frontal nou dezvoltat in valoare de 342 de lire sterline si o viteza de 200 kmh, mai mult decat splitter-ul obisnuit. 

Dincolo de motorul actualizat si de caroseria revizuita, Vantage amplificat ar putea include o recalibrare software pentru transmisie, alaturi de un sasiu ceva mai rigid si o serie de modificari minore la interior. Se asteapta ca noul supercar vopsit in nuanta Racing Green sa reflecte versiunea mai sigura a modelului F1, alaturi de alte mosidicari. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>