Aston Martin Vantage F1 Edition ofera acum mai multa putere

Producatorul britanic a anuntat ca va lansa o versiune mai simpla a modelului Astron Martin Vantage la inceputul lunii, cand prezentarea oficiala a coupe-ului de inalta performanta a fost ca masina de siguranta Formula 1 pentru noul sezon din 2021. 

Un teaserul publicat cu cateva zile in urma a confirmat planurile lui Gaydon de a vinde o versiune similara a modelului Vantage catre publicul larg. Se poate spune ca este acceasi masina, insa motorul sau V8 twin-turbo de 4.0 litri AMG a fost modificat pentru a oferi cu 25 CP mai mult decat inainte. Cuplul a ramas acelasi, insa transmisia automata cu opt trepte a primit imbunatatiri pentru o gestionare mai rapida in schimbarea vitezelor. 

Este de mentionat ca Vantage F1 Edition beneficiaza de un sasiu imbunatatit, datorita modificarilor de la nivelul suspensiei si directiei. Totodata, caroseria prezinta amortizoare modificate si arcuri pentru o mai buna manevrabilitate, iar la ultima verificare, noile roti masoara 21 de inci, fata de setul unui Vantage obisnuit. In plus, Aston Martin ofera pentru prima data jante sport atat de mari pentru un coupe, echipate in anvelope Pirelli personalizate, cu profil redus. Cu toate acestea, pachetul aerodinamic este cel care atrage cel mai mult atentia, contribuind la 200 de kilograme de forta suplimentara la viteza maxima. 

Producatorul britanic a primit deja comenzi pentru ambele stiluri de caroserie, urmand sa fie livrate cel tarziu in luna mai. Pretul coupe-ului incepe de la 142.000 de lire sterline in U.K. si de la 162.000 de euro in Germania. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>