Aston Martin lanseaza doua vehicule electrice in 2025

Producatorul britanic va lansa doua vehicule pur electrice in Marea Britanie, incepand din 2025, conform declaratiilor presedintelui companiei, Lawrence Stroll.

Astron Martin a anuntat, pentru urmatorii doi ani, debutul a 10 versiuni pentru modelele sale, printre care si un nou model electric pentru SUV-ul DBX. Totodata, compania estimeaza lansarea celor doua modele 100% electrice nu mai devreme de 2025. 

Potrivit presedintelui Lawrence Stroll, care este si cel mai mare actionar Astron Martin, un model sportiv va fi produs la Gaydon si un SUV electric va fi asamblat la St Athan, in Tara Galilor. 

Tobias Moers, directorul executiv al companiei si fostul seful diviziei Mercedes-AMG a declarat anul trecut ca, in urmatorii 5-6 ani, va lansa un model electric cu tehnologie Mercedes, proiect abandonat la inceputul lui 2020. 

In contextul in care Marea Britanie si-a facut inteleasa intentia de a interzice vanzarea masinilor diesel si pe benzina in urmatorii 10 ani, producatorul auto  va continua sa produca vehicule cu ardere interna si dupa 2030, in parelel cu electrificarea gamei. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>