Aproximativ 80% dintre romani se gandesc sa cumpere o masina electrica sau hibrida

Conform unui studiu, mai bine de jumatate dintre respondentiii unui sondaj au declarat ca prefera sa achizitioneze o masina hibrida, iar restul de 28% se gandesc sa cumpere una electrica. Cu toate acestea, 85% din populatie este de parere ca Romania nu are o structura potrivita pentru a face fata vehiculelor electrice.

Un studiu realizat luna trecuta la nivel national arata ca doar 21% dintre romani sunt fideli vehiculelor diesel si pe benzina, in timp ce restul de 79% se indreapta spre modelele electrice sau hibrize. Tot in cadrul aceluiasi sondaj, 73% dintre acestia sunt de parere ca principalul beneficiu al masinilor eletrice il reprezinta reducerea emisiilor de carbon, pe cand 17% au mentionat eficienta din punct de vedere al costurilor. Se pare ca in urmatorii cinci ani, 58% dintre romani vor susutine industria masinilor electrice, in timp ce 21% dintre acestia, printre care cei mai multi cu venituri sub 2.000 lei,  si-au facut cunoscuta intentia de a ramane in continuare la vehiculele cu ardere interna. 

Cu toate ca cei mai multi dintre respondenti sunt de parere ca durata de viata a unui nou model poate depasi o perioada de 10 ani, un procent de pana la 37% este constituit de soferii care au schimbat intre 3 si 5 vehicule de-a lungul a 15 ani de cand conduc.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>