Apple a ales să-și dezvolte pe cont propriu conceptul electric anunțat în urmă cu câțiva ani

Au trecut mai bine de șase ani de când au apărut primele rapoarte despre un posibil concept electric dezvoltat de gigantul tehnologic Apple, însă nici în ziua de astăzi informațiile nu par a fi mai mult decât niște simple zvonurile și speculații. Rapoartele timpurii arătau un vehicul electric și autonom, însă potrivit unor scurgeri din Coreea de Sud, Apple pare că și-a schimbat planurile. 

În primele etape ale dezvoltării, gigantul american ar fi avut în plan conceperea unei mașini autonome, fără a încheia parteneriate cu producători din industria auto. Cu toate acestea, Apple a întâmpinat o serie de probleme care l-au forțat unterior să încerce crearea unor legături cu una dintre companiile Hyundai, Nissan, Magna și Toyota. Drept răspuns, acestea nu s-au arătat interesate de proiectul Apple Car. 

Potrivit noului raport, producătorul american a revenit la ideea de a dezvolta mașina electrică pe cont propriu. Mai mult, unele surse din cadrul companiei ar fi declarat site-ului mk.co.kr că Apple a început deja să proceseze documentele necesare pentru a-și asigura contractele de furnizor necesare. 

Totodată, acest raport clarifică și motivele pentru care compania a recurs la vechea strategie. Discuțiile cu jucătorii din industria auto nu au decurs conform planului, iar dezinteresul acestora legat de o potențială colaborare a făcut ca Apple să se gândească serios la faptul că o altă întârziere a etapei de dezvoltare ar fi fost crucială, în contextul în care piața se schimbă într-un ritm alert. 

Apple își menține planul inițial de a dezvolta un vehicul electric de înaltă tehnologie cu funcții autonome, însă se situează la cel puțin patru ani distanță de lansarea produsului pe piață. Odată ce va fi pus în vânzare, experții cred că Apple ar putea vinde aproximativ 1,5 milioane de unități până în 2030.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>