Aplicație „Range Assistant” de la Volvo vine cu funcții suplimentare care îmbunătățesc gama de modele electrice

Producătorul de automobile lansează o nouă aplicație care va permite șoferilor Volvo XC40 Recharge să-și optimizeze mai ușor autonomia vehiculului electric, în urma unei actualizări over-the-air. „Range Assistant” vine cu o mai bună gestionare a bateriei și a performanțelor de regenerare, ducând la o autonomie crescută. 

Compania susține că aplicația a fost creată în sprijinul de a iniția călătorii mai lungi, reducând nevoia de a opri pentru încărcare. „Prin dezvoltarea internă de software și actualizări over-the-air, ne putem îmbunătăți în mod constant mașinile”, a spus Sanela Ibrovic, șeful departamentului de Connected Experience Volvo.

 Alte caracteristici noi includ îmbunătățiri ale sistemului de siguranță, o funcționalitate de optimizare a distanței care ajustează automat controlul climatizării, un afișaj al consumului de energie în timp real și capacitatea de a regla automat sistemul climatic, despre care se spune că va extinde autonomia mașinii.

Actualizarea poate fi descărcată și instalată prin intermediul aplicației Volvo Cars, oferită gratuit pentru toate modelele electrice lansate în ultimii patru ani de activitate. Aplicația este programată să fie lansată pe vehiculele aplicabile până la sfârșitul lunii. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>