Volkswagen ID 5 2022 GTX electric debutează săptămâna aceasta

Lansarea oficială a noului SUV-ul coupé ID 5 a fost programată miercuri, 3 noiembrie, pe măsură ce firma își extinde gama de modele complet electrice. Noua mașină cu emisii zero face parte din planul producătorului german de a deveni lider global în vânzările de mașini electrice în 2021. 

Volkswagen ID 5 2022 GTX a fost prezentat anterior într-un videoclip teaser, în timpul lansării noului ID 4 GTX, iar la începutul acestui an, producătorul auto a confirmat că SUV-ul de dimensiuni mai mari va câștiga propria versiune electrică. 

Germanii nu au oferit prea multe detalii tehnice despre noul model, însă se știe că versiunea de top a lui ID.5 va putea parcurge până la 497 de kilometri cu o singură încărcare, depășind modelul ID.4 GTX cu aproximativ 17 kilometri. 

La fel ca acesta din urmă, Volkswagen ID.5 GTX va fi oferit cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte. Puterea nu a fost încă dezvăluită, însă ne putem aștepta să depășească cei 299 CP de pe modelul ID.4. 

Ambele modele vor fi produse la fabrica Volkswagen din Zwickau, având la bază platforma MEB a grupului. Versiunea de producție ID Buzz va urma anul viitor, iar versiunea de producție ID Vizzion a fost programată pentru anul 2023. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>