Alpina își extinde portofoliul de modele BMW cu o nouă generație B4

Conform noilor informații vehiculate în presa internațională, viitoarea generație Alpina B4 va fi lansată în martie 2022, deoarece BMW se pregătește să introducă o nouă versiune 430ix cu tracțiune integrală a Seriei 4 Gran Coupé din generația G26. 

Având în vedere asemănările tehnice dintre generația anterioară B4 și modelul B3 din seria 3, ne putem face o idee despre cum va arăta mașina cu patru uși. Alpina B4 va fi echipat cu două turbocompresoare B3 care vor transmite 462 CP și un cuplu de 516 lb pe ambele axe printr-o cutie de viteze automată cu opt trepte reglată pentru schimbări rapide și răspuns îmbunătățit. Mai mult decât atât, noul model va beneficia de cel mai nou rezervor pe benzină de 3.0 litri dezvoltat de companie. 

Cifrele de performanță vor fi, de asemenea, comparabile în mare măsură, având în vedere că Seria Gran Coupé și Seria 3 sunt asemănătoare în ceea ce privește dimensiunea și greutatea. Așadar, ne putem aștepta ca noul model să atingă viteza maximă de 300.km/h. Mai mult, B4 va avea cu un caracter mai dinamic, datorită unei suspensii concentrate în mod predominant pe confort. Sistemul de tracțiune integrală și diferențialul cu alunecare limitată vor fi, de asemenea, adaptate pentru o eficiență sporită la volan. 

Marcat în mod tradițional de insignele Alpina, designul noului model se va diferenția prin accesoriile unice, dar și prin setul de jantele din aliaj cu 20 de spițe. În ceea ce privește prețurile, modelul ar putea fi achiziționat de la aproximativ 76.000 de euro, plasându-se între vehiculele din Seria 4 și M4. 

Sursă foto: Moror1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>