Alpina B8 Gran Coupe a fost dezvaluita inaintea debutului oficial din aceasta seara

Potrivit Autocar, fotografiile publicate prematur de BMW USA si capturate de site-ul web Bimmer Today dezvaluie noul model in intregime. B8 se pozitioneaza alaturi de versiunile Seriilor 3, X3, X4, Seriei 5, Seriilor 7 si X7 din gama in plina dezvoltare a producatorului  de automobile.

Asa cum era de asteptat, modificarile de stil includ bare de protectie si praguri laterale personalizate, jante caracteristice din aliaj cu 20 de spite si optiuni de vopsea la alegere. Este probabil, desi nu a fost inca confirmat, ca acelasi tratament va fi aplicat si modelelor coupe cu doua usi si cabriolet din seria 8. Alpina B8 va fi ultimul dintr-o serie de lansari recente ale companiei, dupa versiune B3 din seria 3 si introducerea noului SUV X7. 

Se pare ca noul vehicul cu patru usi va folosi mai degraba versiunea M850i pe benzina cu motorul turbo de 4.4 litri, decat versiunea completa M8. Cu toate acestea, B8 va fi reglat la o putere de iesire de 600 CP. 

De asemenea, se asteapta ca inginerii de la Alpina sa introduca o noua suspensie care sa acorde prioritate confortului la fel de mult ca in cazul manevrabilititatii. Totodata, se estimeaza ca pretul masinii sa inceapa de la aproximativ 85.000 de lire sterline, insa mai multe detalii vor fi confirmate la prezentarea oficiala. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>