Alfa Romeo vrea să aducă din nou pe piață modelele sport GTV și Duetto

În prezent, gama de mașini a producătorul italian se rezumă la două vehicule, Stelvio și Giulia, însă a anunțat recent că două modele de tip crossover urmează să se alăture în curând grupului. Noul șef al companiei, Jean Philippe Imparato, este de părere că cele două SUV-uri vor îmbunătăți semnificativ fluxul de încasări de pe urma vânzărilor. 

Totodată, directorul a dat de înțeles că marca se va bucura probabil mai mult de o nouă mașină sport, însă pentru început, va readuce nume consemnate de mașini sport din trecutul companiei. Potrivit unui interviu oferit în timpul debutului oficial din Italia al noilor modele Giulia GTA și GTAm, Imparato a declarat că vrea să aducă Alfa Romeo la un anumit nivel de performanță economică pentru început.

Potrivit Motor1.com, Alfa Romeo a întrerupt ciclul GTV în 2005, când a fost înlocuit cu noul Brera de la acea vreme. În 1998, Jeremy Clarkson a descris modelul ca fiind una dintre cele mai bune mașini sport ale timpului, cu toate că cele 41.700 de comenzi înregistrate pe o perioadă de producție de peste 10 ani nu au susținut acest lucru. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>