Alfa Romeo Tonale vine mai tarziu cu o performanta PHEV imbunatatita

Lansarea crossover-ului Tonale va fi amanata, potrivit unui raport, deoarece brabdul italian se lupta sa indeplineasca asteptarile modelelor de dimensiuni mai mari Giulia si Stelvio. 

Potrivit Motor1.com, SUV-ul Stelvio a fost previzualizat ca un concept in urma cu aproximativ doi ani si trebuia sa ajunga in reprezentantele Alfa din Europa in noiembrie anul acesta. Se pare ca acest lucru nu va intampla, deoarece Automotive News raporteaza ca noul direct executiv al companiei, Jean-Philippe Imparato, doreste sa imbunatateasca performanta sistemului PHEV al modelului.

Se pare ca noul CEO a cerut performante mai bune in ceea ce priveste sistemul de propulsie hibrid plug-in al modelului Tonale, ceea ce va duce la unele modificari. Diferite surse de furnizori au declarat ca modificarile vor intarzia lansarea vehiculului cu aproximativ trei luni.

Noul crossover Alfa se va baza pe platforma existenta de la Jeep Compass, iar versiunea facelifted a acestui model a primit un sistem de propulsie hibrid plug-in, disponibil in doua versiuni cu 190 CP si cu 240 CP. Sistemul foloseste un motor turbo de 1.3 litri sustinut de un motor electric de 60 CP pe puntea spate. Autonomia electrica este evaluata la 49 de kilometri cu o  singura incarcare a bateriei de 11,4 kilovati pe ora. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>