Alfa Romeo Tonale: versiunea plug-in hybrid primește 240 CP și tracțiune integrală

Producătorul italian a dezvăluit conceptul Tonale în urmă cu aproximativ doi ani, dar crossover-ul compact nu a fost prezentat încă sub formă de producție. Potrivit celor mai recente informații apărute în presa internațională, versiunea plug-in hybrid a noii generații ar putea primi până la 240 de cai putere și tracțiune integrală ca standard.

Alfa Romeo Tonale este unul dintre cele mai așteptate SUV-uri care, potrivit reprezentanților companiei, ar urma să fie lansat oficial în primul trimestru din 2022. O publicație poloneză susține că a intrat în posesia une liste cu specificații tehnice, preluată direct dintr-o prezentare internă, însă Alfa Romeo nu a confirmat încă informațiile dezvăluite. 

Potrivit raportului, crossover-ul vine echipat cu un motor diesel de 1.6 litri, capabil să dezvolte nu mai puțin de 130 de cai putere. Gama de motorizări va include, de asemenea, o unitate pe benzină, cu patru cilindri, disponibilă în versiuni de 130 și 160 CP. Detaliile tehnice sugerează că modelul ar putea integra o tehnologie micro-hibrid. În ceea ce privește versiunea PHEV, Alfa Romeo Tonale ar urma să aibă 240 CP și tracțiune integrală, fiind susținută de un motor electric montat pe puntea din spate. 

Lista cu specificații tehnice mai sugerează că noul model va măsura o lungime de 4.528 mm, o lățime de 1.835 milimetri și o înălțime de 1.604 milimetri. De asemenea, în dreptul ampatamentului sunt trecuți 2.636 milimetri. Dezvăluirea oficială a fost stabilită pentru luna februarie, când vor fi deschise și registrele de comenzi, urmând ca primele livrări pentru clienții din Europa să înceapă din vară. Bazat pe Jeep Compass, se zvonește că Alfa Romeo Tonale va genera o variantă Dodge Hornet pentru Statele Unite, unde ar putea fi oferită cu configurația PHEV. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>