Alfa Romeo lansează ediția specială Estrema pentru Giulia și Stelvio 

Producătorul italian de automobile a prezentat o nouă ediție specială pentru modelele Giulia și Stelvio, numită Estrema. Cele două versiuni se încadrează între liniile de echipare Veloce și Quadrifoglio și primesc ca specificații standard o suspensie adaptivă și un diferențial cu alunecare limitată, în încercarea constructorului de a oferi caracteristici de manevrabilitate mai bune.

În ceea ce privește specificațiile exterioare, există doar câteva modificări minore la nivelul oglinzilor și în zona grilei. Compania a introdus o serie de elemente din fibră de carbon, dar care pot fi observate și la interior, alături de restul finisajelor din piele Alcantara. Designul exterior este completat de jante care măsoară 19 inci pe modelul Giulia, respectiv 21 de inci pe Stelvio. Ambele versiuni sunt oferite în echiparea standard, iar suspensia adaptivă se reglează automat pentru a oferi o dinamică îmbunătățită în funcție de condițiile de drum. 

Clienții pot alege una dintre cele două motorizări, ambele cuplate la o cutie de viteze automată cu 8 rapoarte: una pe benzină de 2.0 litri turbo, care produce 280 CP, și un diesel de 2.2 litri, care dezvoltă 210 CP. În timp ce puterea este transmisă către toate roțile la modelul Stelvio, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.5 secunde, opțional, modelul Giulia poate fi echipat cu sistemul de tracțiune integrală Q4, accelerând aceeași distanță în doar 5.1 secunde.

Mașinile care poartă numele Estrema beneficiază de o serie de actualizări legate de distribuția greutății, precum și de alte modificări minore. Alte specificații incluse în pachetul standard sunt: cruise control adaptiv, frânare de urgență automată, avertizare pentru părăsirea benzii și un asistent pentru unghiul mort.

Potrivit companiei, comenzile pentru cele două versiuni au fost deja deschise, urmând ca exemplarele să fie livrate în a doua jumătate a anului. Giulia Estrema poate fi comandată de 67.600 de euro, iar Stelvio Estrema începând de la 75.400 de euro.

Sursă: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>