Ai fost implicat intr-un accident auto si ai asigurare de la Allianz?

Stiai ca daca ai fost implicat intr-un accident auto si ai asigurare la Allianz poti beneficia gratuit de serviciul de deschidere dosar dauna Allianz in cadrul unui centru autorizat? In cadrul unitatii ai parte de asistenta gratuita, constatare dauna, intocmire dosar dauna Allianz, decontare directa si reparatii. Toate intr-un singur loc!

Alege Daune Auto Bucuresti pentru a-ti deschide dosarul de dauna Allianz direct, fara programare prin call-center. Incepeti impreuna reparatiile cu decontare directa si primesti masina la schimb pe toata durata service-ului.

Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi telefonic pentru constatarea daunei si sa vii cu masina in service. De restul se ocupa centrul de daune auto: el este cel care deschide dosarul de dauna si te programeaza rapid pentru reparatii.

Asadar, in cazul in care ai fost implicat intr-un accident auto si nu tu te faci vinovat de producerea evenimentului, Daune Auto Bucuresti te poate ajuta sa deschizi, gratuit, dosar dauna Allianz, si sa repari masina cu un minim de efort din partea ta.

Reparatiile se realizeaza in cadrul service-ului cu piese auto originale, in timp ce costurile vor fi decontate de catre asiguratorul soferului vinovat. Totodata, ai dreptul legal de a primi gratuit o masina la schimb pe toata durata reparatiilor sau in cazul daunei totale, pana la primirea unei oferte de despagubire.

Iata ce ar trebui sa stii daca ai fost implicat intr-un accident auto si ai asigurare de la Allianz:

  1. Trimite o cerere de solicitare. Poti suna sau completa online formularul de contact de pe dauneautobucuresti.ro pentru a intra in legatura cu un consultant care te va indruma in intreg procesul.
  2. Obtii confirmarea de la asigurator. In momentul in care centrul de daune auto primeste toate documentele, acesta va lua legatura cu asiguratorul Allianz in vederea primirii unei confirmari. Odata obtinuta confirmarea de la asigurator, cererea este acceptata.
  3. Se preia masina avariata. Service-ul auto se va ocupa de toate demersurile necesare, astfel incat masina ta sa fie preluata in cel mai scurt timp pentru demararea procesului de reparatie.
  4. Primesti, gratuit, masina la schimb. Din momentul in care se incep reparatiile, unitatea reparatoare va trimite masina de inlocuire. Iar in cazul in care nu va fi posibila deplasarea cu masina la service, vei primi o masina de schimb la locul de munca sau domiciliu.
  5. Masina este reparata in service autorizat Allianz. In service-ul autorizat, masina avariata va fi reparata cu piese omologate, iar toate lucrarile beneficiaza de garantie. In tot acest timp, vei avea oricand acces la toate detaliile despre acest proces. Personalul calificat va avea grija ca masina ta sa fie gata in cel mai scurt timp, garantand transparenta totala cu privire la stadiul procesului de reparatie.
  6. Se preia masina la schimb si primesti masina reparata. La finalul contractului de inchiriere, vei fi contactat in vederea preluarii masinii de schimb de catre centrul auto. Tot la aceasta data, compania de asigurari RCA Allianz a soferului vinovat va face plata contractului de inchiriere.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>