Acum iti poti schimba masina prin noile programe Rabla Clasic si Rabla Plus

Ministrul Mediului a dezvaluit o serie de informatii importante legate de programele Rabla Clasic si Rabla Plus pentru 2021, astfel ca soferii care vor sa isi schimbe masina anul acesta trebuia sa ia la cunostinta si faptul ca a fost introdusa interdictia de a vinde noul vehicul timp de un an. 

Informatia potrivit careia Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor lanseaza noile programe rabla pentru anul curent a fost confirmata printr-un comunicat al institutie dezvaluit chiar astazi, in data de 21 aprilie. 

Editia programului Rabla Clasic din acest an va inregistra un buget total de circa 440 de milioane de lei, cu 35 de milioane de lei mai mare decat cel de anul trecut, lucru ce va permite achizitionarea a peste 55.000 de masini noi, cu un grad de poluare redus. 

Potrivit publicatiilor, evenimentul de lansare va avea loc incinta sediului MMAP, marcand, totodata, si startul etapei finale a competitiei „Best Electric Car in Romania 2021”, moment organizat in premiera de compania romaneasca independenta AutoExpert Media. Astfel, in cadrul evenimentului, toate vehiculele electrice care vor participa in competitie vor avea parte de o prezentare elaborata.

Este de retinut si faptul ca in cadrul programului, prima de casare va fi majorata de la  6.500 de lei la 7.500 de lei, ecobonusul pentru tehnologia hibrid de la 2.500 de lei la 3.000 de lei, iar ecobonusul GNC/GPL/emisii sub 96 de grame CO2/km de la 1.000 de lei la 1.500 de lei.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>